Oudercoaching vanuit Rust

Ik hoor het zo vaak: ouder zijn is zo vermoeiend. Er is zo veel strijd tussen ouders en kinderen en er 'moeten' zoveel dingen... Wel, ik heb goed nieuws! Dat hoeft eigenlijk helemaal niet zo te zijn. Er bestaat écht zoiets als 'als vanzelf ouderschap'. Oké je hebt gelijk, misschien zal het niet elke dag als vanzelf gaan, maar het kan echt veel gemakkelijker.

Voel je dat je onder druk staat? Ben je uitgeblust of opgebrand, je batterijen in het rood? Is jouw geduld snel op en ben je sneller boos? Vind je het moeilijk om écht verbinding te maken met je kind? Dan ben ik er voor jou!

Je moet geen grote problemen hebben thuis om bij mij terecht te kunnen. Mijn aanbod is er voor elke ouder die voelt dat het soms te veel wordt. En dan bedoel ik ook werkelijk elke ouder, ook plusouders, alleenstaande ouders, wensouders, ouders met sterrenkindjes,... zijn welkom.

Maak een afspraak en ik help je om diepgaande rust te vinden. We laden jouw batterijen op zodat je die rust ook mee kan nemen naar jouw gezin en het opvoeden weer 'als vanzelf' gaat. 

Ook een wandelcoaching is mogelijk, lekker tot rust komen in de natuur is ideaal om de batterijen weer op te laden! 

=> Een sessie oudercoaching vanuit rust kost 60 euro en duurt 1 uur. 

=> Meer info over mijn tarieven vind je terug op deze pagina.

©2020 Susan Van den Bleeken, oudercoach vanuit rust.
Alle rechten voorbehouden  
Disclaimer

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.