Voetreflexologie

Wist je dat dat lichamelijke klachten zorgen voor afvalstoffen die sporen achterlaten in je voeten? Die sporen vind je terug in de vorm van onderhuidse korreltjes of kristalletjes. De plek waar deze kristalletjes zich bevinden in de voet, zegt iets over de plaats in het lichaam waar je last hebt. Ik verlicht jouw klachten door op die plek te werken door middel van een diepe voetmassage en het gebruik van drukpunten.

Met voetreflextechnieken kan ik o.a. werken op slaapproblemen, hoofdpijn, lichamelijke klachten door stress, schouder- en nekpijn, spijsverteringsproblemen,... om zo de rust terug in je lichaam te brengen. Het is érg ontspannend en geeft veel energie.

Een voetreflexbehandeling duurt 1 uur. We starten met een 15 min durend magnesium voetbad (magnesium is helend voor je systeem en heeft bij regelmatig gebruik een positief effect op vermoeidheidsklachten), tijdens dit voetbad geniet je van een tasje thee en hoor ik graag meer over je klachten. Het voetbad wordt gevolgd door 35 min voetreflexmassage en 10 min cool down.

De behandeling kost 50 euro (35 euro indien je recht hebt op een sociaal tarief). Meer info over mijn tarieven vind je terug op deze pagina

©2020 Susan Van den Bleeken, oudercoach vanuit rust.
Alle rechten voorbehouden  
Disclaimer

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.