Wie ben ik?

Susan Van den Bleeken
mama, echtgenote, (schoon)zus, (schoon)dochter, vriendin, werknemer

en oudercoach vanuit rust

Mijn naam is Susan, ik ben een jonge 30'er, getrouwd en mama van een heerlijke kleuterdochter!

Ik heb altijd een groot hart gehad voor mensen. Zodra ik oud genoeg was, werkte ik als vrijwilliger in de sociale sector. Ik heb gewerkt met kinderen en jongeren met of zonder een beperking, kinderen en jongeren die in kansarmoede leven, met gezinnen afkomstig uit heel de wereld, dus ieder met hun eigen gewoonten en verschillende culturen.

Toen ik zelf mama werd, stond even heel mijn wereld op zijn kop. Gelukkig in de positieve zin, maar gemakkelijk is het niet! Het eerste zaadje om iets te doen voor en met andere ouders werd toen geplant. Maar eerst moest ik nog werken aan mezelf.

Ik liet me 2 jaar onderdompelen in het evolutiesysteem van Richard Barrett. Daar leerde ik mezelf kennen, met al mijn mooie en scherpe kantjes. Ik zocht en vond een rustpunt in mezelf, een plekje wat oneindig veel rust, kracht en vertrouwen geeft. En toen ging er een lampje branden. Dat is het, dat is wat ik wil doen voor jullie!

Ik wil jullie helpen om dat rustpunt in jezelf te vinden, 
om zo die rust ook terug te brengen in je gezin.

Wat ik hiervoor in huis heb? Ik ben gezinsbegeleider van opleiding  en heb een yoga opleiding gevolgd, waar ik me naast yoga ook heb kunnen verdiepen in mindfulness en meditatie. Ik ben gecertificeerd draagconsulent en heb veel kennis van en ervaring met responsief ouderschap. Ik ben voetreflexologe en evolutie facilitator (gebaseerd op de theorie van Richard Barrett).

Dit alles neem ik mee in mijn rugzakje, om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in de zoektocht naar het rustpunt in jezelf.

©2020 Susan Van den Bleeken, oudercoach vanuit rust.
Alle rechten voorbehouden  
Disclaimer

Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.